Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arriba una nova edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió a Vilafranca

La cita serà els dies 24 i 25 de març amb la celebració de la ja tradicional Fira del Vehicle d’Ocasió que els concessionaris de les principals marques de cotxes ofereixen a la ciutadania.

Enguany la Fira tindrà un format una mica més reduït, només dissabte i diumenge, un cop vistes les necessitats i preferències del públic potencial. L’horari serà de 10 del matí a 9 del vespre, en horari ininterromput. L’accés a la fira és totalment gratuïta.<br />En canvi, no varia ni la superfície dedicada a exposició, amb uns 7.000 m2, ni tampoc els vehicles exposats i a la venda, que seran 300. Tots els vehicles exposats estan revisats i garantits i en excepcional oferta de preus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: