Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Roig presentarà el seu llibre "Tan de veritat…"

La presentació es farà a la llibreria l’Odissea el proper dimarts.

<br />"Tan de veritat com les coses que penso, les coses que m’invento i les coses que he somiat" és el debut literari de la cantant penedesenca. És un llibre construït a partir de petits fragments de la vida de l’Anna Roig que abans de caure sobre la llibreta han patit processos de transformació ben peculiars, han quedat convertits en petites històries, en reflexions, en desigs, en incipients cançons o fins i tot en acudits. I un d’ells ha acabat sent una cançó, inèdita fins ara, i que ve acompanyant el llibre. Tan de veritat també conté les il·lustracions de la Clara-Tanit Arqué, autora de l’estètica dels dos discos de l’Anna Roig i L’Ombre de Ton Chien. El passat 16 de febrer va arribar a les llibreries de tot el país i aquest proper dimarts tindrem l’oportunitat de sentir de primera mà la gestació i la materialització del llibre per part de l’autora. Serà a un quart de nou del vespre amb l’Anna Roig acompanyada de l’escriptor Jordi Llavina.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: