Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Roig i l’Ombre de ton chien i Cesk Freixas ja tenen els seus premis Enderrock

Més de 1.200 persones van omplir aquesta passada nit la sala Apolo en l’onzena gala d’entrega dels Premis Enderrock. La festa ha esdevingut, un any més, el punt de trobada del sector musical del país. <br />

Entre els músics que van trepitjar l’escenari de l’Apolo per recollir premi destaca la sadurninenca Anna Roig amb l’Ombre de ton Chien que van recollir el premi al millor disc i millor directe de cançó d’autor i el riudebitllenc Cesk Freixas, que ha estat considerat el millor artista de cançó d’autor.

Una quarantena de mitjans de comunicació d’arreu dels Països Catalans van cobrir una festa que ha esdevingut el punt de trobada anual del sector musical del país.

La gala dels premis Enderrock ha comptat amb quatre actuacions en directe i ha estat molt viva a les xarxes socials.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: