Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Actes pel Dia de la Dona a Gelida

L’Ajuntament de Gelida i la Biblioteca Jaume Vila i Pascual organitzen diverses activitats per celebrar el dia internacional de la dona treballadora.

<br /> <br />El dijous 8 de març es farà a les 5 de la tarda a la sala gan del Centre Cultural la narradora Sandra Rossi protagonitzarà una sessió de l’hora del conte per tractar la igualtat de gènere. El títol d’aquesta història serà "I això qui ho ha dit?". Per altra banda, el dissabte 9 de març, a les 7 de la tarda a la sala gran del Centre Cultural es farà la lectura del manifest del Dia de la Dona a càrrec de Maggie Montilla. Tot seguit tindrà lloc la presentació del llibre "Depredadors emocionals" de la psicòloga Neus Colomer. La presentació de l’acte anirà a càrrec de la regidora Carlota Tarrida. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: