Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

96a edició de la Setmana de la Gran de Sant Sadurní

Del 9 al 13 d’abril se celebrarà la Setmana de la Gran de Sant Sadurní.

Aquest dilluns s’han presentat en roda de premsa els actes que se celebraran.  El regidor d’Acció Social, Francesc Sáez va agrair el suport de les empreses i entitats que contribueixen a poder celebrar la 96ª Setmana de la Gent Gran i va voler recordar que, a excepció del dinar del dilluns de Pasqua,  la resta d’activitats de la Setmana són gratuïtes, exceptuant també l’excursió a Osona-Garrotxa. Pel que fa al dinar, i amb la intenció de no haver de deixar de celebrar-lo, es va proposar al Consell de la gent gran que una part de l’import el paguessin els comensals i d’aquesta manera reduir a la meitat el que costa el dinar a l’ajuntament, passant de prop de 13.000 euros a uns 6.000.  El període d’inscripcions per les activitats que necessiten inscripció prèvia, es podrà fer fins el dia 28 de març, al Departament d’Acció Social, al carrer Hospital 11, de nou del matí a una del migdia. 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: