Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xerrada a Ràdio Vilafranca sobre les Participacions Preferents

L’Oficina Comarcal i l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Vilafranca organitzen una xerrada a Ràdio Vilafranca sobre les Participacions Preferents.

Totes les oficines d’informació en temes de Consum estan atenent nombroses consultes sobre les Participacions Preferents. A l’Estat espanyol, es calcula que hi ha més de 700.000 persones que pateixen les conseqüències d’haver contractat aquest producte que els ha portat a tenir captius els seus estalvis en 52 entitats financeres. La majoria dels inversors són persones grans que, per desconeixement, van adquirir un producte financer que no s’adequava al seu perfil estalviador i al seu historial d’inversions. Quan han volgut recuperar la inversió, han rebut una negativa per part de l’entitat bancària on havien contractat el producte. A canvi, se’ls ofereix recuperar els seus diners en forma d’accions i dipòsits a llarg termini. Des de les oficines de Consum, s’atén les persones afectades, que en molts casos ja han fet la reclamació prèvia davant la seva entitat bancària, i, si estan pensant a reclamar els diners per la via judicial, se les adreça a l’Associació de Consumidors i Usuaris de Caixes, Bancs i Asseguradores, ja que les oficines de Consum no tenen competència legal per iniciar ni participar en un procediment jurídic. Per tal d’informar de tota aquesta qüestió, en col·laboració amb Ràdio Vilafranca i dins l’espai quinzenal que el programa "Penedès Gamma Extra" dedica a temes de Consum, s’ha organitzat una xerrada sobre el tema. El programa s’emetrà en directe el proper dilluns, a partir de les 11 del matí. Hi participaran tècnics de les oficines de Consum de l’Ajuntament i del Consell Comarcal i un representant de l’Associació de Consumidors i Usuaris de Baixes, Bancs i Asseguradores, i els oients hi podran participar telefònicament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: