Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una setantena de persones ha participat en el 28è sopar solidari contra la fam

La 53ena Campanya Contra la Fam de Mans Unides porta el lema enguany de "la salut, dret de tots: actúa!" i en concret el projecte de solidaritat al desenvolupament promogut pels arxiprestats de l’Anoia, Piera-Capellades, Garraf i Vilafranca es destina al desenvolupament integral de dones i nens tribals a l’estat de l’Andhra Pradesh de l’Índia Central.

Amb el projecte es pretén elevar el nivell educatiu, econòmic i sanitari de les dones i els nens d’aquella zona. La campanya es va celebrar la setmana passada, començant dilluns amb una conferència del missioner laic Ramon Carbonell, i tenia el seu punt culminant divendres amb la 28ena edició del sopar de la fam, que en aquesta ocasió comptava amb la presència del missioner Pare Blanc, Júlio Feliu, que des del 1967 treballa a Malawi. Mitjançant diapositives va explicar la seva tasca en aquest país africà, mot castigat per la extrema pobresa i la malaltia de la sida.<br />Júlio Feliu va agrair l’assistència a l’acte tot i recordant que les aportacions de Mans Unides al Tercer Món provenen de gent concienciada com la que assistia a aquest sopar de la fam al menjador de l’escola Sant Ramon. De tota manera va reconèixer que la feina que es fa des de l’activitat missionera és com una gota d’aigua en l’oceà dels greus problemes que pateixen moltes persones al tercer món i que queda molta feina per fer. Unes setanta persones van participar al sopar solidari contra la fam escoltant la conferència de Júlio Feliu i posteriorment amb un sopar frugal, un petit entrepà, olives i una taronja. L’aportació mínima era de 8 euros i la recaptació es destinarà al desenvolupament integral de dones i nens tribals a l’estat de l’Andhra Pradesh de l’Índia Central.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: