Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Treballen per consensuar els pressupostos de Gelida

L’equip de govern de Gelida es reuneix amb l’oposició per intentar consensuar el pressupost 2012

L’equip de govern de l’Ajuntament de Gelida, format pels 6 regidors del PSC i un d’ICV, volen portar a aprovació el pressupost municipal del 2012 durant la primera quinzena del mes de març. La intenció és consensuar-lo al màxim amb els 4 grups que conformen l’oposició al consistori gelidenc (CiU, ERC, PP i AVIG).<br />L’alcalde de Gelida, Lluís Valls, va convocar un primer torn de reunions per definir les partides pressupostàries, marcar els criteris i recollir les opinions i voluntats dels diferents grups municipals. El segon torn va servir per presentar una primera proposta del pressupost 2012 de l’Ajuntament de Gelida amb algunes de les aportacions consensuades entre tots els grups i recollir també les propostes de modificació d’aquest. Durant aquesta setmana els grups municipals podran analitzar-lo a fons, per consensuar al màxim aquest pressupost marcat per la crisi econòmica. Serà un pressupost ajustat i amb una reducció important de les despeses municipals. Tot i així, s’ha fet un gran esforç per mantenir una part destacada de l’àrea de serveis socials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: