Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tornen les rutes medievals per Vilafranca

Aquest diumenge una vintena de persones van ser les primeres en fer la ruta medieval per Vilafranca d’aquesta nova temporada. En total se’n faran 6, una el mes que ve, al maig, al juny,al juliol i al novembre.

L’itinerari endinsa als participants en el patrimoni i l’arquitectura civil i religiosa, fruit del creixement intens durant la segona meitat del segle 12 a Vilafranca. <br />La visita va recórrer la pl. Vila, la casa Macià, el carrer Santa Maria, la Basílica, tant la part externa com interna, i també va explicar la  història del convent de Sant Francesc, del Palau Reial, del Palau Baltà, i de la capella de Sant Joan.
Les visites estan organitzades des del Patronat de Comerç i Turisme de Vilafranca. El preu és de 5 euros per persona i per als menors de 12 anys és gratuït. L’itinerari comença a les 11 davant de la Casa de la Vila i de cara a la propera visita l’11 de març cal fer reserva prèvia a l’Oficina Municipal de Turisme, a la planta baixa de la Casa de la Vila. A banda, el Patronat ha organitzat un calendari de visites guiades oferint diferents Itineraris: la Vilafranca Modernista, el Cementiri Patrimonial, les visites de posta de sol al campanar de Santa Maria i, com a novetat, la visita a la basílica de Santa Maria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: