Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Restablerta la velocitat variable a l’AP-7/ AP-2/B-23

El control dinàmic de velocitat no funcionava des d’ahir a la nit a causa d’un intent de robatori de la fibra òptica de l’equipament.

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la velocitat variable funciona ja amb total normalitat des de prop de la 1 del migdia a l’AP-7/AP-2/B-23 en el tram Martorell – Molins de Rei – Diagonal.<br />L’incident es va dur a terme cap a les 10 de la nit de dimarts, 14 de febrer, i, tot fa pensar que les persones implicades en l’intent de sostracció van tallar els cables de fibra òptica suposant que es tractava de coure. El furt frustrat va tenir lloc a l’altura de Cornellà de Llobregat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: