Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Renovació del PSC al Penedès-Garraf

Els primers secretaris del PSC de Vilanova i Vilafranca volen liderar el projecte de renovació del partit al Garraf i l’Alt Penedès

El proper 17 de març la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC celebrarà el seu congrés per definir el projecte del partit al territori. En aquest sentit, els primers secretaris del PSC de Vilanova i Vilafranca, Juan Luís Ruiz i Francisco Romero, han configurat una candidatura a la primera secretaria i a la viceprimera secretaria respectivament.<br />Ambdós han comentat aquest projecte de renovació a la fins ara Secretària d’Organització Mila Arcarons, que havia fet també passos per liderar un projecte de candidatura. Segons es desprèn d’una nota que ha fet arribar el mateix PSC a la nostra redacció, finalment Mila Arcarons hauria optat per no presentar la seva candidatura després de veure que gran part de les seves idees i propostes ja estarien recollides en la que encapçalen Ruiz i Romero. La voluntat, expliquen, és que es pugui conformar una candidatura integradora per construir un equip que incorpori les voluntats de renovació que han expressat els militants del partit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: