Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

"De màscares i mosques", una intervenció al carrer Consellers de Vilafranca

El proper dilluns, a 1/4 de 8 del vespre, s’inaugurarà la intervenció "DE MÀSCARES I MOSQUES" que es podrà veure al carrer dels Consellers.

Aquest carrer de Vilafranca té el sobrenom del carrer de les Mosques. La intervenció es podrà veure fins el dia 29 de febrer.  La inauguració comptarà amb la intervenció del Grup de saxos de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet de Vilafranca. A partir de la troballa accidental d’uns motlles i contramotlles de cares que van aparèixer emparedades en un dels edificis del carrer dels Consellers, fa 40 anys, diferents artistes i grups ocupen els aparadors de tot el carrer inspirats en les peces descobertes i que ara es mostraran al públic per primer cop.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: