Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oberta convocatòria per optar a quatre pisos amb protecció oficial de lloguer a La Granada

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert la convocatòria per adjudicar quatre pisos amb protecció oficial de lloguer a la Granada.

Dels quatre habitatges n’hi ha un de tres dormitoris, que té una superfície de 68,70m2, i un preu de lloguer mensual de 243,84 euros. Aquest pis està situat al carrer de la Plana. Els tres habitatges restants tenen tots un sòl dormitori en una superfície de 35,51 m2 a 39,07 m2 i la renda mensual del lloguer va de 138 a 149 euros. Els pisos es troben situats a l’avinguda de Catalunya, del municipi de La Granada.<br />L’Institut Català del Sòl ha construït els habitatges i l’Agència els administra. Les persones interessades en aquests pisos poden informar-se a l’ajuntament de la Granada i a l’Agència www.agenciahabitatge.cat.
 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: