Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Molt bon ambient a la Rua de Carnaval 2012 de Vilafranca

La carrossa "El Dinosaure" de Santa Fe i la comparsa Exèrcit d’Àngels de Les Cabanyes són els guanyadors de la Rua de Carnaval 2012 de Vilafranca.

La nit de dilluns ha tornat a ser la nit de carnaval per excel·lència a Vilafranca i ho ha estat amb gran ambient, molta participació i un bon nivell de disfresses i carrosses, moltes provinents de diferents pobles de la comarca del Penedès. A més es dona la casualitat que entre els guanyadors de la rua hi ha sobre tot petites poblacions del voltant de Vilafranca. Hi participaven 25 carrosses i 10 comparses, a més de persones que anivell particular s’havien disfressat per a l’ocasió , però que anaven fora de concurs. En total més de 2.500 persones participant directament de la festa, a banda del nombrós públic que va sortir al carrer, magrat el fred, per gaudir del carnaval. Els premis d’enguany, del Carnaval 2012, no tenien assignació econòmica. Les entitats premiades rebien una placa en la qual hi consten les dades corresponents al premi atorgat i a la categoria en la que han participat. El primer premi en la categoria de les carrosses va ser per la de Santa Fe amb el nom del Dinosaure, un animal acompanyat de comparsa amb uns vestits molt treballats, que a l’esquena portaven també cosides petites banyes. El segon premi de les carrosses va ser per La Queixalada de Moja i el tercer premi per El Lleó i la bruixa de La Ràpita. En relació a les comparses el primer premi va ser per la de Les Cabanyes amb el lema "Exèrcit d’àngels" i un vistós vestuari on destacaven especialment les plomes blanques.  El segon premi, amb motius del carnaval brasiler, va ser per "La màgia d’un poble" també de Les Cabanyes i el tercer premi se’l va endur la comparsa dels Monjos "Les guerreres". Els premis tenien en compte la confecció carrossa, el so i la música, la il·luminació o l’originalitat. Les Carrosses havien de tenir un nombre mínim de 25 persones i totes van rebre una quantitat per participar de 275 euros. Les comparses havien de tenir un nombre mínim de 15 persones i percebien la quantitat de 110 euros.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: