Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lluïsa Llop, nova presidenta de la Federació Regional d’ERC-Penedès

La militància de l’Alt, el Baix Penedès i el Garraf ha escollit la candidatura de la gelidenca Lluïsa Llop que promou una renovació i un major impuls de l’assemblearisme dins del partit, en el Congrés regional celebrat dissabte a Sant Sadurní per elegir l’executiva dels propers quatre anys.  <br />

Al Congrés s’hi van presentar dues candidatures: la presidida per Iván Faccia, el fins ara president i cap de llista d’ERC per Cunit, i la presidida per Lluïsa Llop, cap de llista a Gelida.

El fet que dues candidatures optessin a la presidència de l’executiva regional del Penedès va mobilitzar molt la militància i va reunir més de cent quaranta persones. L’acte va esdevenir un dels congressos regionals d’ERC amb més participació.

A l’equip de Llop hi ha altres penedesencs: el quintinenc Pol Pagès com a secretari de Política Municipal i Territorial, el riudebitllenc Carles Alegre com a secretari de Finances, el sadurninenc Toni Sisternas com a secretari de Política Institucional, el vilafranquí Josep Álvarez com a secretari d’Acció Sindical, el vilafranquí Pere Sàbat com a representant de les JERC i, finalment, com a president del Consell de Vegueria Josep M. Ribas, alcalde de Sant Sadurní.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: