Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Els Pins en el catàleg d’inversions a estudiar dels Pressupostos

L’escola Els Pins ha entrat a la llista d’equipaments educatius que cal estudiar aquest 2012 per prioritzar la seva construcció. Aquest catàleg d’inversions, inclòs als Pressupostos del govern per al 2012, va ser un dels punts pactats entre CiU i PPC.

En l’acord s’estableix que el govern, "abans de finalitzar l’any 2012, elaborarà i presentarà un informe que tindrà per objectiu un anàlisi de les necessitats i la programació d’actuacions per tal d’establir les prioritats" a l’hora de portar a terme una cinquantena d’equipaments educatius, incloent l’escola Els Pins de Moja.

Per la comunitat educativa d’Els Pins aquesta referència "és insuficient" per superar l’amenaça de fusió amb l’escola Circell, però consideren que dóna una marge clar per salvar l’escola.

L’AMPA de l’escola defensa que la propera preinscripció es garanteixi l’oferta de places de P3. Des d’Els Pins ja han traslladat al Departament l’opció d’oferir un grup mixt de P3 i P4 perquè permetria la continuïtat del projecte educatiu i no suposaria cap despesa afegida de personal.

Coincidint amb l’aprovació dels pressupostos, representants de l’escola Els Pins van participar dimecres passat, en una concentració davant del Parlament. També van participar en una roda de premsa amb quatre partits de l’oposició i van conversar amb la presidenta del Grup Parlamentari del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, qui va manifestar el seu suport a Els Pins i va anunciar que visitaria ben aviat l’escola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: