Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’És notícia parla dilluns d’iniciatives pedagògiques imaginatives

L’experiència del Montagut serà una de les protagonistes del programa de reportatges És Notícia, que es podrà veure dilluns a Penedès Televisió.

Es titula "Educar amb imaginació" i recull diverses iniciatives que transporten a l’escola activitats del món real que poden aportar als nens i nenes valors molt útils per la seva formació. A banda del cas de Montagut, també es podran conèixer les experiències del galliner que han instal·lat al Mas i Perera o dels moltíssims alumnes que aprenen fent teatre a varis centres de la vila.<br />L’És notícia es podrà veure dilluns a dos quarts de tres i a dos quarts de set de la tarda. I dimarts a dos quarts de quatre i dos quarts de vuit del vespre.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: