Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Efectivament connectarà amb Vilafranca

<br />El programa Efectivament d’Esport 3 farà diverses connexions en directe des de Cal Figarot en motiu del partit de tornada de les semifinals de Copa entre el Barça i el València.

<br /> <br />Aquest dimecres, el programa Efectivament del canal Esport 3 dirigit i presentat pel popular Lluís Canut, enviarà la seva unitat mòbil a Cal Figarot, seu dels Castellers de Vilafranca i punt de trobada de la Penya Barcelonista de Vilafranca. Des de Cal Figarot es faran diverses connexions en directe per copsar l’ambient que es respira durant la retransmissió del partit de semifinals de Copa entre el FC Barcelona i el València CF que es disputarà al Camp Nou a les nou de la nit. Per acollir el màxim nombre de castellers i aficionats culers que vulguin veure el partit, a més a més dels televisors i projector de la sala del restaurant s’habilitarà el projector i la pantalla gran de la sala d’Actes de Cal Figarot, així tothom podrà gaudir del partit amb comoditat.  Durant la retransmissió el programa connectarà amb Cal Figarot per entrevistar a membres dels Castellers de Vilafranca i de la Penya Barcelonista per saber com estan vivint el partit i conèixer les seves opinions.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: