Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Assemblea de Joves de Sant Sadurní es mobilitza contra les retallades i la repressió policial

I a Sant Sadurní d’Anoia, aquest dimecres al vespre es van concentrar una vintena de veïns del municipi per defensar una educació pública de qualitat.

Amb una explícita pancarta, l’Assemblea de Joves de Sant Sadurní va convocar els veïns del poble davant mateix l’Ajuntament per rebutjar les retallades en educació i solidaritzar-se amb els valencians agredits per la policia nacional espanyola. En el manifest que repartien entre els vianants s’hi podia llegir: "Prou repressió policial". En va fer lectura la Meritxell Sánchez estudiant de la UPF. Insta a la mobilització del jovent i a fer sentir la veu. Les retallades en educació les veuen perjudicials pel futur d’aquesta i la propera generació d’estudiants. Deixen clar que seguiran manifestant-se. Aquests joves reconeixen que costa treure al carrer els sadurninencs però confien en mobilitzar cada cop més veïns a favor dels serveis públics.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: