Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agrupació de Raimons va celebrar el ball amb la Salseta amb normalitat en el segona intent

Cal Bolet va acollir aquest dissabte el tradicional ball amb la Salseta del Poble Sec, que es va ajornar en el seu moment a finals de gener a causa d’una fallida elèctrica. Finalment l’Agrupació de Raimons va convocar els fidels d’aquest esdeveniment novament al teatre vilafranquí.

<p />

Com explica Raimon Bové, en els dies previs van haver de fer força números per saber quantes entrades podien posar a la venda per el ball d’aquest passat 11 de febrer, ja que calia respectar l’aforament de Cal Bolet. Donat que es van bescanviar força entrades del dia del primer ball, i tenint en compte que aquelles continuaven sent vàlides, finalment van decidir no fer venda anticipada per aquest dissabte.

L’altra gran mal de cap va ser trobar la data. La primera idea era fer-ho dins dels dies de les festes de Sant Raimon, però la Salseta tenia el calendari ple. El primer dissabte lliure era aquest 11 de febrer. Bové apunta que el ball de moment encara te bona salut, tot i que reconeix que el públic que hi assisteix és cada any un any més gran. Mentre puguin, diu, el mantindran.

Des de l’Agrupació remarquen que els diferents actes que han organitzat per aquestes festes han funcionat molt bé. El concurs d’estirar corda, en la segona edició que organitzaven ells va tenir una bona participació; i el tradicional sopar de Raimons també va registrar una molt bona assistència.<br />El ball amb la Salseta va ser doncs, tot i que fora de calendari, la cloenda de les Festes de Sant Raimon d’aquest 2012.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: