Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació l’Espiga millora l’accessibilitat de les seves instal·lacions i s’equipa amb pantalles tàctils gràcies a un acord amb l’Obra Social La Caixa

Les tres pantalles tàctils encara no estan instal·lades, però les millores en accessibilitat ja es poden experimentar. Bàsicament, s’han dut a terme obres de pavimentació dels accessos des de l’entrada principal de l’entitat fins a l’aulari, els edificis de nova construcció que es van fer per ampliar les instal·lacions escolars.

<br />El terra del pati és de sorra i, els dies de pluja, la mobilitat es feia complicada, sobretot amb les persones que van en cadires de rodes. Amb la nova pavimentació, l’accés als diferents espais de l’Espiga serà més fàcil per a tothom.<br />L’acord entre la Fundació l’Espiga i l’Obra Social de La Caixa s’ha formalitzat a les instal·lacions de l’Espiga aquest migdia. Des de la Fundació, el president Joan Ràfols volia mostrar el seu agraïment.
 

Des de La Caixa, la directora d’Àrea de Negoci de l’Alt Penedès Anna Maria Asensio ha explicat que l’entitat vol reforçar ara més que mai el seu compromís amb les persones. En aquest cas, ho ha fet efectiu amb 10.000 euros.

L’Associació Pro disminuïts del Penedès és una entitat sense afany de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat així com les seves famílies. L’entitat gestiona els serveis assistencials de la Fundació l’Espiga: l’escola d’educació especial Delta – l’Espiga, el servei d’atenció precoç pels nens de zero a sis anys, el centre ocupacional, el servei de rehabilitació, un centre de dia i dues residències.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: