Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La comissió literària de L’Agrícol proposa la vetllada "L’estètica i la poètica del paisatge i del vi"

Hi haurà un autèntic maridatge entre la interpretació del vi, la música, la creació plàstica i la poesia.

L’enòleg Pep Ribas, La Coral La Girada, l’artísta Fèlix Plantalech i un grup de poetes, seran els autèntics protagonistes. Es comptarà també amb la col.laboració de les Caves Mascaró i se servirà un tast de formatges de la botiga Els Xerigots.  L’acte es farà avui, a dos quarts de nou del vespre a L’Agrícol de Vilafranca.  <br />Josep Ribas, enòleg, secretari de la DO Penedès i professor de la Universitat Rovira i Virgili, parlarà sobre com descobrir a través dels sentits, les sensacions que proporciona una copa de vi.  <br />Un recital de lectures poètiques a càrrec de Teresa Costa-Gramunt, Nati Soler, Agustí Massip i Juli Bernat transmetran els sabors del vi i del paisatge penedesenc.<br />La Coral La Girada oferirà un breu concert i en el mateix acte, s’inaugurarà una mostra de Fèlix Plantalech, amb obres sobre aquesta mateixa temàtica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: