Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya Tapa’t arrenca amb la voluntat de potenciar la restauració de l’Espirall

Aquest passat cap de setmana arrencava la campanya que, en el marc de la Llei de Barris de l’Espirall i impulsada per Comerç Espirall, permet que diversos establiments de restauració del barri ofereixin als clients una tapa i una canya per dos euros i mig.

Aquesta mini ruta gastronòmica ha arrencat amb bon peu, encara que és el primer any que es fa i sempre costa que la gent s’hi llenci. Es fa amb l’objectiu de donar a conèixer la restauració de l’Espirall i, de retruc, el barri, tant a la gent de Vilafranca com la de fora.<br />A Serveis Penedès, el restaurant de la benzinera ofereix unes croquetes casolanes molt especials. Allà, la Marta Vives ens explicava per què s’havien afegit a la iniciativa.
 

Per la seva part, l’Àlex Mañé ha estat un dels clients que ha gaudit d’aquestes croquetes i assegura que, a banda de que la campanya fa caliu als bars en ple hivern i en plena crisi, el boca orella funciona ràpidament.

A Catalunya, el fet de sortir a fer unes tapes no és tan habitual com a la resta de l’estat espanyol però, amb iniciatives com aquesta, es vol donar un impuls a aquest invent culinari tan conegut per fer-lo més habitual entre els clients de bars i restaurants. La campanya seguirà durant tots els divendres i dissabtes d’aquest mes a la braseria La Pelegrina, el Restaurant La Oca, el Bar Alhambra, Serveis Penedès i el Bar Carpe Diem.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: