Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ICV vol un pla específic per al mercat i potenciar els productes de proximitat

El mercat del dissabte s’ha de convertir en un factor de sostenibilitat econòmica i ambiental, esdevenint un punt d’atracció turística i la porta d’entrada a l’enoturisme segons els ecosocialistes vilafranquins. <br />

El grup municipal d’ICV creu que cal repensar el model mixt actual i proposa diferenciar les zones de venda en funció dels productes, senyalitzar-les convenientment i dotar-les d’ una imatge comuna.

A la zona de productes alimentaris aposten per potenciar la presència de productes de proximitat, ecològics i amb denominació d’origen que aporten un valor afegit, com explica Raimon Rovira.

El regidor Bernat Villaroya també proposa la creació d’ un punt de tast rotatiu de vi i cava, on també es doni informació enoturística i dels establiments on comprar aquests productes.

Aquestes accions s’emmarquen en la necessitat de redactar, aquest 2012, un pla específic de dinamització del mercat del dissabte. Segons ICV, el Pla d’Accions 2012 del Patronat de Comerç preveu algunes accions vàlides però li falta una visió de conjunt necessària i profunditat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: