Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ICV qualifica de plagi el lema del congrés de CDC

CDC ha adoptat pel seu congrés el mateix lema, "Una manera de fer, una manera de ser", que ICV de Vilafranca va fer servir a les passades eleccions municipals.

Iniciativa per Catalunya Verds de Vilafranca ha mostrat la seva sorpresa en veure que el lema que els candidats locals van idear i fer servir a les eleccions municipals de fa tot just 9 mesos ha estat ara "plagiat" per Convergència. El regidor d’Iniciativa a l’Ajuntament de Vilafranca, Bernat Villarroya, explica en un comunicat que en el seu  cas és un lema original i sincer. En primer lloc estava pensat per les banderoles que havíen reciclat manualment, cosa que en si mateix ja és una manera d’explicar el missatge ecologista, i en segon lloc buscava distanciar-se del clima de confrontació i picabaralla pel que havien optat altres partits a la vila. Per contra, apunta Villarroya que "en el cas de Convergència no sap molt bé que volen dir amb el lema, és més si el posem en relació amb les polítiques retallades socials que estan fent és molt poc esperançador.". A Iniciativa no creuen en casualitats ja que la forta confrontació municipal durant la passada legislatura, amb tres alcaldes diferents i moció de censura inclosa, va suposar que la campanya de Vilafranca fos una de les que es van seguir amb lupa des de les seus nacionals de CiU i PSC.<br />En tot cas, Villarroya conclou amb sentit de l’humor que " valdria més que a Convergència es fixessin en les propostes que estan fent des d’Iniciativa per redistribuir la càrrega de la crisi i crear ocupació reforçant les polítiques socials i l’economia verda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: