Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins el 10 de febrer està oberta la campanya per la Banya d’Àfrica

La campanya contra la fam a la Banya d’Àfrica, que organitzen conjuntament Xicots de Vilafranca, Associació Centre Vila, Creu Roja i Ajuntament de Vilafranca,  ja ha arribat a recaptar 1.000 euros.

La campanya seguirà fins el dia 10 de febrer, data en que finalment es realitzarà el sorteig dels 3 Smartbox. Per aquest motiu, als plafons de l’Associació Centre Vila que estan distribuïts pel centre de Vilafranca, ja es pot veure el castell acolorit fins al nivell de diners assolits. Amb el lema "Fes pinya contra la fam a la Banya d’Àfrica", la campanya pretén obtenir 7.000 euros per ser destinats als països de Somàlia, Kenya i Etiòpia, que pateixen una sequera extrema que afecta directament en la falta d’aliments per a la població. L’Ajuntament hi aporta 3.000 euros i els 4.000 euros restants es volen recollir amb la col·laboració de la ciutadania. Qui vulgui col·laborar, fins al 10 de febrer pot comprar les butlletes, al preu de 2 euros, a Viatges Equador, Òptica Lacortset, i al Punt d’Informació del Centre Vila, a més a més del local social dels Xicots, Cal Noi-Noi. Cada butlleta donarà dret a participar en el sorteig de tres Smartbox.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: