Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Exposició canina a Vilafranca

És la cinquena vegada que Vilafranca acull l’exposició Canina, puntuable per al títol de Millor Gos de Catalunya 2012.

<p />

Diumenge, el pavelló exterior de la zona esportiva ha acollit aquesta activitat que també ha comptat amb l’entrega de premis del millor gos de l’any passat i l’exhibició de gossos ensinistrats. En l’exposició hi podien participar tots els gossos que vulguessin, amb pedigrí o sense.

 <br />Aquesta activitat estava organitzada per la Reial Societat Canina de Catalunya amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, ja que vol promocionar de la tinença responsable d’animals de companyia. El president de l’entitat, Frederic Planas assegura que aquest recinte a Vilafranca els agrada molt perquè tot i estar a l’aire lliure, si plou està cobert.

Durant l’exposició es van poder veure alguns gossos poc comuns com l’Esquimal candenc o el Bulldog Americà, i també nens i nenes mostrant les seves mascotes. <br />Planas també ha explicat, però, que la crisi, com amb tot, ha afectat també en la tinença de gossos.

Els gossos que hi van participar també van poder fer el test del Bon Ciutadà Caní, una prova que valora si el gos està ben educat per circular correctament pel carrer, sense molestar els vianants i obeint el seu propietari.  A banda també es va fer una mostra especial de Bulldog francès, amb una valoració i premis a part.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: