Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vendrellenc Adrià Grandia presenta el seu primer treball en solitari, amb la viola de roda com a instrument

El músic vendrellenc va ser fa uns dies als estudis de Ràdio Vilafranca per tal de parlar d’aquest seu primer treball en solitari.

Un disc amb 10 temes propis en que la viola de roda té tot el protagonisme. De fet, tots els sons que es poden escoltar en el treball sorgeixen de la viola de roda, i després han estat processats per diferents màquines i artilugis elèctrics.<br />En la seva visita a Ràdio Vilafranca, Grandia va mostrar com amb aquest instrument d’estètica i so clarament medievals, es pot composar i fer música en ple segle XXI. Va mostrar-ho en directe amb la seva viola de roda i l’acompanyament d’alguns d’aquestes aparells electrònics que permeten que pugui crear les bases per les seves composicions. Com dèiem però, tots els sons han sortit de la viola de roda feta per un luthier francès l’estiu de 2010.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: