Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El diumenge se celebrarà a Subirats una nova edició de l’itinerari cultural

És una ruta enoturística anomenada "Torre-ramona: Sorprenent i misteriosa".

Es podrà conèixer l’interior de la Confraria del Cava i el prestigi internacional dels confrares a la seva mateixa seu. Els visitants podran descobrir el desconegut poble medieval de Torre-ramona al terme municipal de Subirats, de només una cinquantena d’habitants. El Palau Gralla obrirà les seves portes per mostrar la seva història senyorial. L’Església de Sant Joan Sesrovires i el cementiri parroquial, on reposen les víctimes d’un desgraciat accident produït a l’antic pas a nivell, durant els anys 20 del segle passat, serà el primer misteri per descobrir. La visita comença a les 11 del matí des del portal de l’església i té una durada de dues hores. El preu d’aquesta ruta guiada anomenada "Torre-ramona: Sorprenent i misteriosa"  és de 5 Euros per persona, els menors de 12 anys tenen l’entrada gratuïta, i al final del recorregut s’oferirà una copa de cava per gentilesa de la Confraria del Cava.<br /> <br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: