Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal de la Gent Gran de Vilafranca va celebrar una nodrida festa de Carnestoltes divendres a la tarda

El Casal té les seves instal·lacions al carrer Peguera de Vilafranca, i divendres el seu menjador es va vestir de festa per acollir una nodrida festa per celebrar el Carnestoltes.

Era una de les primeres activitats que organitzava la nova junta, que encapçala Antonio Rodríguez. Ell explicava que estaven satisfets amb la resposta, tot i haver assumit el relleu a la presidència de manera una mica sobtada.
La festa de carnestoltes és una més de les activitats que s’organitzen en aquest Casal de la Gent Gran que depèn de la Generalitat, i que per tant segueix un calendari força establert. Rodríguez però, explicava que a banda el Casal ofereix tot un seguit d’activitats als seus usuaris com ara la biblioteca, el billar o la coral, que tenen molt bona acollida.

L’actual junta, formada per unes vuit persones, van prendre part activa en la celebració d’aquest carnestoltes, en què forces van ser també els avis i àvies que es van disfressar.<br />Després d’un berenar servit al mateix menjador del Casal de la Gent Gran, la festa va acabar amb ball per a tots els participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: