Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge hi ha Jornada de portes obertes a l’Institut Escola Jacint Verdaguer de Sant Sadurní

<p />Aquest diumenge 12 de febrer l’Institut-Escola Jacint Verdaguer farà Jornada de portes obertes de cara a la pre-inscripció pel curs 2012/2013.

La visita al centre el podrà fer de dotze a dues del migdia i servirà perquè totes les famílies que hi estiguin interessades tinguin més informació a l’hora d’escollir el centre on escolaritzaran els seus fills i filles.<br />La propera jornada de portes obertes serà al Col·legi el Carme, el dia 26 de febrer. La resta de centres educatius de Sant Sadurní aniran fent les jornades de portes obertes durant el mes vinent, ja que es preveu que les pre-inscripcions seran al març, tot i que encara no hi ha data oficial.<br />Les escoles bressol obriran el mes d’abril, ja que les inscripcions en aquests centres són més tardanes que a les escoles i instituts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: