Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte 25 de febrer Moja viurà el seu Carnaval, amb rua i actes al Local Nou

Amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola, la Comissió de Festes i el Grup de Joves organitzen pel proper dissabte dia 25 de febrer el carnaval de Moja.

Les activitats tenen la gran novetat d’incloure com a espai de referència el Local Nou, l’equipament cultural polivalent de Moja reestrenat el juliol passat després de completar-se la seva reforma i ampliació. A les 6 de la tarda s’ha programat el carnaval infantil, amenitzat pel Grup de Rítmica Olèrdola, al Local Nou. A les 9 de la nit s’iniciarà la Rua de Carnaval de Moja. El recorregut comença des de la Rambla Catalunya, per continuar pels carrers Sindicat, Carrerada, Santa Maria, Penyafel i Rafael de Casanovas. En acabar, al Local Nou, hi haurà una exhibició de coreografia de cada carrossa i comparsa participant a la rua. <br />Tot seguit s’ha programat un ball i concurs de disfresses, amenitzat amb un dj. Hi haurà premis per a les disfresses locals. El 1r premi, dotat amb100 euros; el 2n premi, amb 70 euros i el 3r premi:, amb 50 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: