Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cursos d’activitats al medi natural i prevenció d’incendis

El Cos d’Agents Rurals ha programat pels propers mesos a Santa Margarida i els Monjos tres cursos de formació, adreçats a persones interessades en el medi natural, membres d’entitats locals i comarcals i voluntariat de les ADF’s.

El primer curs es farà dues vegades, els dies 25 i 29 de febrer al matí, amb el títol "Usos i activitats en el medi natural". Es tracta d’un curs bàsic de 4 hores de formació adreçat a membres de les entitats de la comarca de l’Alt Penedès i de les ADF de la Federació Penedès-Garraf que tinguin responsabilitats o gestionin activitats que puguin incidir en el medi natural.

El segon curs es durà a terme al llarg de dos matins, els dies 24 i 31 de març, porta per títol "Prevenció dels incendis forestals" i està adreçat principalment a persones que no tinguin coneixements bàsics sobre la prevenció i extinció d’incendis forestals.

Finalment els agents rurals han programat un curs avançat sobre prevenció dels incendis forestals dirigit als coordinadors i caps d’intervenció de les ADF així com a coordinadors o caps de brigada municipals de les entitats locals de la comarca. Aquest darrer curs es farà el 21 d’abril al matí.

Tots els cursos són gratuïts i les inscripcions cal fer-les com a mínim cinc dies abans de cada sessió a l’adreça de correu electrònic o al telèfon 93 819 98 73.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: