Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Convocat el Premi Eduard Vendrell i Baqués de Viticultura

<br />El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha convocat la 13a edició del Premi Eduard Vendrell i Baqués de Viticultura i Enologia.

<br /> <br />L’any 1999 el Consell Comarcal de l’Alt Penedès va instituir el Premi com un homenatge pòstum a qui va ser primer alumne i després professor de l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, d’Espiells, a Sant Sadurní d’Anoia. Amb aquest premi es volen estimular la formació i la qualificació professional dels joves i, alhora, afavorir que es quedin a treballar en l’àmbit rural. També es volen donar a conèixer les experiències que es duen a terme per a la millora de la vitivinicultura i la seva promoció exterior. Hi poden participar els alumnes de Formació Professional dels cicles formatius de grau mitjà i superior de les famílies d’Activitats agràries, Indústries alimentàries i Comercials, i també els alumnes de Batxillerat, sempre i quan no hagin transcorregut més de dos anys des de l’obtenció del títol. Poden optar als premis els treballs de recerca de Batxillerat, els treballs de síntesi i els projectes dels cicles formatius, sobre temes vitivinícoles, enfocats des del vessant tècnic o comercial. El jurat atorgarà un únic premi de 600 euros a l’autor del treball guanyador i dos accèssits premiats amb un lot de llibres de temàtica majoritàriament vitivinícola. El termini per a la presentació de treballs finalitzarà el divendres 16 de març. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: