Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cassolada per protestar contra la reforma laboral

Una cinquantena persones han fet una cassolada aquesta tarda a la plaça de la Vila per protestar contra la reforma laboral.

La concentració estava convocada des del moviment 15-M de Vilafranca i ha comptat sobretot amb gent jove, un dels col·lectius més castigats per l’atur, i també per la reforma laboral. Un dels assistents a la cassolada, el Josep Gutiérrez, està a l’atur des de fa 4 mesos, i es queixa que aquesta reforma encara enpitjora més la situació dels treballadors i de la gent que es troba en la mateixa situació que ell. Gutiérrez reconeix que potser hi havia menys gent de la que s’esperaven  però confia que protestes com aquesta serveixin per canviar, ni que sigui una mica, les propostes que fa la reforma.

El lema de la cassolada ha estat “ Aturem la refoma laboral” , acompanyat de la frase “Defensem els nostres drets, sortim al carrer” <br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: