Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Borsa de treball de peons de la via pública a Sant Sadurní

L’Ajuntament de la capital del cava té oberta fins el 5 de març la convocatòria per confeccionar, mitjançant concurs-oposició, una borsa de treball per a la provisió temporal, puntual o esporàdica de llocs de treball de peons de la via pública pels plans d’inserció que convocarà durant el 2012.  <br />

Es tracta d’elaborar una relació de persones que, d’acord amb les puntuacions obtingudes en la realització del concurs-oposició, constitueixi una llista d’espera per a la seva contractació. La vigència de la llista d’espera serà d’un any a partir de la finalització del procés selectiu.

Per més informació i presentació de les sol·licituds us podeu dirigir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. El model de sol·licitud, així com les bases de la convocatòria, es poden obtenir a l’OAC o al web de l’Ajuntament (http://www.santsadurni.cat).

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: