Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Assagen i enregistren a Vilafranca la cantata dels 45 anys del SCIC

El Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, SCIC, arriba enguany al seu 45è aniversari i per tal de celebrar-ho s’està preparant un concert que tindrà lloc el proper 13 de maig a Badalona.  <br />

Abans de l’estrena, un centenar de cantaires de diferents corals, inclosa l’Espinguet, enregistrarà la cantata.

L’assaig previ es va fer el cap de setmana passat a l’Auditori de Vilafranca, el mateix espai que aquest cap de setmana acollirà l’enregistrament de la cantata en un CD que el dia de l’estrena es posarà a la venda.

La cantata està escrita per el mestre Antoni Ros Marbà, amb text de Ramon Solsona, i duu per títol "Els set dies que van canviar el món". <br />En l’assaig, la Txell Montserrat, coordinadora general adjunta del Secretariat, explicava que es tracta d’un gran repte per els cantaires que participen en l’enregistrament.

El concert es farà a Badalona el 13 de maig, amb la participació d’uns 3.000 cantaires. Per tant serà pràcticament una experiència difícil de repetir. Tot i això, Xell Montserrat explica que els faria molta il.lusió fer un concert a Vilafranca amb un format més reduït.

Pel que fa la coral infantil l’Espinguet de Vilafranca, Txell Montserrat explicava que aquest curs s’ha reprès amb força ja que hi ha més nois i noies que no pas el curs passat i que també estan preparant el Juguem Cantant, el dia 14 d’abril a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: