Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Roig debuta literàriament

Amb el suggerent, i també llarg, títol de "Tan de veritat com les coses que penso, les coses que m’invento i les coses que he somiat", la cantant sadurninenca publica el seu primer llibre a Columna. <br />

A l’Anna Roig li agrada explicar la seva vida: n’agafa trossos, els deforma, els disfressa, els barreja i com un mag transforma la seva vida en la d’algú altre. Això és el que l’Anna Roig fa amb les cançons i també en el llibre, on "cohabiten petits textos ben diferents".

Alguns són textos que volien ser cançó però no han arribat a ser-ho, d’altres han estat creats expressament per ser dins un llibre i ser llegits i, n’hi ha un que ha estat transformat en cançó expressament per a la ocasió.

Gràcies al llibre, l’Anna Roig comparteix aquests textos que fins ara es quedaven en llibretes com ens explicava en una entrevista al magazín de Ràdio Vilafranca.

El llibre inclou una cançó inèdita, composada per l’Anna Roig i arranjada pel Guillaume Dussably. També hi trobareu paral·lelismes amb cançons del grup penedesenc com un text que va néixer al mateix temps que "La venedora de riures" del disc Bigoti vermell.

A l’Anna Roig li agraden molt els llibres il·lustrats i per al seu primer llibre ha buscat la complicitat de la il·lustradora Clara Tanit, autora de l’estètica dels dos discs d’Anna Roig i L’ombre de ton chien.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: