Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Agredit mentre participava a la rua Segur de Calafell

Un dels integrants de la carrossa Papirogresca dels Monjos, va resultar ferit de gravetat el passat divendres durant la celebració de la recuperada rua de Carnaval de Segur de Calafell.

La carrossa i els seus components es trobaven duent a terme el recorregut de la rua d’aquesta localitat quan, en arribar al carrer Pablo Neruda, diverses persones situades a l’exterior d’un bar van increpar els membres del grup i van intentar dificultar-los el pas. En aquells moments, i sense que hi hagués cap tipus d’agressió per part dels integrants de la carrossa, un membre del grup va ser agredit amb un got de vidre que li va causar lesions de consideració a l’ull dret. L’home va ser traslladat a l’hospital del Vendrell, d’allà va passar al centre Santa Tecla de Tarragona i finalment a l’hospital de Bellvitge de Barcelona, on va ser operat d’urgència dissabte al matí. La carrossa Papirogresca, que porta 18 anys sortint al carnaval de diverses localitats de la comarca, sempre ha estat un grup de participació familiar, amb ganes de gaudir de la festa d’una forma pacífica i lúdica. És per això que lamentem l’agressió que podria esdevenir en problemes futurs de visió per la persona agredida. Així mateix condemnem qualsevol tipus de violència, i en aquest cas, aquella que s’esdevé en el marc d’actes festius com els de Carnaval. S’ha cursat la pertinent denúncia policial per esbrinar l’autoria dels fets. Finalment, el grup Papirogresca insta a l’Ajuntament de Calafell i a les organitzacions de totes les rues de les nostres comarques a que s’estableixin les mesures de seguretat i controls necessaris per tal que actes com aquests no tornin a succeir en properes edicions del carnaval.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: