Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A mitjans de març es farà a Vilafranca la presentació del Pla d’Actuacions Industrials i Empresarials de la Generalitat

El Servei de Creació i Consolidació d’Empreses del Consell Comarcal, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i el suport dels municipis de la comarca, organitza una jornada informativa per presentar a les empreses penedesenques els principals eixos, les iniciatives i els objectius del Pla d’Actuacions Industrials i Empresarials del Govern de la Generalitat de Catalunya per al període 2012-2014.

Amb aquest Pla, la Generalitat vol afavorir la innovació, la internacionalització, la capacitat exportadora i la captació d’inversions per part de les empreses catalanes per tal que el sector industrial català sigui dinàmic, fort i competitiu i pugui contribuir a liderar la recuperació econòmica del país. La jornada està dirigida sobretot a les petites i mitjanes empreses, que així podran tenir un visió completa de tots els programes i serveis que l’Agència ACC1Ó posa a la seva disposició. També se’ls explicarà com utilitzar i sol·licitar els serveis i se’ls oferirà un assessorament personalitzat per saber quins d’aquests serveis s’ajusten millor a les seves necessitats. <br />La presentació anirà a càrrec de Joan Romero, secretari de l’Agència ACC1Ó del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, i es farà a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès el dilluns 19 de març, a les deu del matí. <br />Les persones que estiguin interessades a assistir-hi s’han d’inscriure al Servei de Creació i Consolidació d’Empreses del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: