Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

6 delegats de l’Alt Penedès i 1 del Garraf participaran en el Congrés d’Unió de Pagesos

El Congrés tindrà lloc a Girona els dies 2, 3 i 4 de març.

Amb el lema Al capdavant, el Congrés debatrà amb profunditat els temes que més afecten a la pagesia catalana i marcarà les línies d’actuació del sector per als propers quatre anys. Durant el Congrés es votarà l’informe sindical i es debatran les ponències, s’escollirà la nova Comissió Permanent del sindicat i, d’entre els seus membres, el Consell Nacional escollirà, en les setmanes següents, el coordinador nacional d’Unió de Pagesos. L’XI Congrés d’Unió de Pagesos debatrà les ponències marc Política agrària i Organització de la pagesia en relació al funcionament del mercat. Un dels principals reptes de treball fixats pel sindicat en aquest congrés és el debat sobre el futur immediat i els efectes que tindrà la Política Agrària Comuna a Catalunya, a l’Estat espanyol i a Europa, tenint en compte que les polítiques europees, ara en procés de reforma, també afecten altres àmbits i que cal treballar per tal que s’orientin cap a la millora de la renda de la pagesia.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: