Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

16 carrosses i 9 comparses van participar a la rua de carnaval dels Monjos

Va ser diumenge passat i es va celebrar amb una alta participació de públic i amb l’animació del grup de percussió local Color de Ritme.

<br /> <br />La rua ha esdevingut un dels actes diürns més importants de les nostres comarques en nombre de participants i de públic, que va omplir diumenge els carrers de la població. El carnaval del municipi acabarà aquest dissabte amb una festa Infantil al Centre Cultural i Recreatiu de la Ràpita, a partir de les 6 de la tarda, amb el grup d’animació la Bicicleta. A dos quarts d’onze de la nit, al mateix Centre, es durà a terme el ball de Carnaval, amb el grup "Blanco y Negro" i el concurs de disfresses.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: