Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelles de Foix s’adhereix a l’Associació de Municipis per la Independència

Ho fa a partir d’una moció presentada per ERC en el que els regidors van de votar dues vegades per desfer un empat tècnic.

L’ajuntament de Torrelles de Foix s’adhereix a l’Associació de Municipis per la Independència. Així ho va votar durant el ple de dimarts 17 de gener. Van caldre dues votacions perquè la moció que va presentar el regidor d’ERC, Pere Civill, tirés endavant. La primera votació va quedar empatada amb 3 vots a favor , dos de CIU i el d’ERC, i 3 en contra del PSC . La resta del Ple,  3 regidors de CIU comptant l’alcalde i dos d’Independents, es van abstenir. Al no haver-hi majoria es va haver de fer una segona votació. En aquesta diversos regidors van canviar el sentit del seu vot, com ara l’alcalde que hi va votar a favor. Els resultats de la segona votació van ser,  4 vots a favor 1 d’ERC i 3 de CIU, 4 en contra del PSC i un independent,  i 3 abstencions,  2 de CIU i un independent. A l’empatar altre cop, aquesta vegada a 4, el vot de l’alcalde va decantar la votació cap a la banda independentista i va possibilitat que Torrelles s’adhereixi a l’Associació de Municipis per la Independència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: