Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Segon concert del Cava Jazz de Guardiola

La Penedès Brass Band protagonitza el concert d’aquest dissabte dins del cicle Cava Jazz a Guardiola de Font-rubí

La sala d’actes del Centre Recreatiu de Guardiola acollirà dissabte a partir de les 11 de la nit la que serà la segona actuació del catorzè cicle Cava Jazz. En aquesta ocasió la protagonista serà la Penedès Brass Band, amb Enric Alegre com a director musical i saxo alt. De fet es tracta d’una formació amb 10 músics composada només per instruments de vent i de percussió. Una peculiaritat que li confegeix un estil molt proper a les originals brass band americanes.<br />El repertori es composarà d’un ampli ventall d’estils musicals que van del funk, el blues i el soul, a standars de casa nostra i algun que altre tema original.<br />El preu de les entrades és de 9 € i es poden comprar una hora abans de l’inici de l’actuació, a partir de les 10 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: