Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramil, participat en la darrera edició de "Operación triunfo", ha estat a Vilafranca signat discos i fent uns sessió de fotos

La setmana passada el cantant Ramil, que ha pres part en la darrera edició del programa "Operación trinfo", va ser a Vilafranca per tal de fer promoció del seu darrer treball, el seu segon single.

<p />

Concretament va passar per els estudis de Ràdio Vilafranca per participar del magazin "Penedès Gamma Extra", amb Carla Sanmartin. Ramil va parlar d’aquest nou treball que ja es pot trobar a Itunnes. I també del seu primer dics que ja és a la venda.

El treball s’ha fet a Astúries, concretament a Ares on el seu tiet te un estudi de gravació i l’assessora en temes musicals; i la masterització a Nova York.

Ramil es mostra satisfet del seu pas per l’Acadèmia, i el fet de poder-se haver donat a conèixer una mica més, tot i que també reconeix que ara pot treballar més lliurement. Sense tantes limitacions.<br />Divendres va ser a Vilafranca per tal de fer promoció, i també una sessió de fotografies a l’Inrevés Estilistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: