Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Projecció d’imatges de Vilafranca dels anys 60

Aquest diumenge, el Casal presenta una mostra del treball de filmació de la Vilafranca dels anys 60 recollida i editada per Joan Bages i titulada "Vilafranca, anys 60 i 70 en imatges". <br />

Entre les filmacions que es mostraran hi ha la Romeria a Montserrat del 1963. Les imatges comencen a Vilafranca a l’estació de tren i un cop a Montserrat, Bages va filmar diverses activitats pròpies de la Romeria com el Via Crucis o la pujada a Sant Geroni.

En la sessió d’aquest diumenge també es projectaran imatges de la Setmana Santa del 1962 i de la nevada d’aquest mateix any, així com de la Festa Major del 65 i de les Fires de Maig de 1968.<br />Aquestes pel·lícules formen part de l´Arxiu Històric de Vilafranca i són considerades documents valuosos per estudiar la història de Vilafranca i comarca.

La projecció de pel·lícules de Joan Bages tindrà lloc diumenge, a les 7 de la tarda a la sala 2 del Casal, en el marc de les Festes de Sant Raimon, i és gratuïta.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: