Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Premis del concurs de pessebres als Monjos

Santa Margarida i els Monjos ha completat les seves festes de Nadal i Reis amb el lliurament de premis del concurs de pessebres que com cada any es celebra per aquestes dates al municipi.

<br /> <br />En total han participat enguany en aquest tradicional concurs vint pessebres sobretot d’estil tradicional i per a tots els gustos. Totes les creacions, concorrien als premis repartits en les categories de tradicional, ecològic i el més original. En la categoria d’original el premi va ser per Regina Santos, que va sorprendre el jurat amb un complert pessebre amb elements innovadors. D’altra banda, Teresa Casals va guanyar en la categoria de pessebre tradicional i Alex i Marc Casañas, en l’ecològic. El lliurament de premis, que consistien en una placa acreditativa del guardó, va tenir lloc el passat dia 4 de gener. La totalitat dels pessebres presentats es pot veure en un muntatge d’imatges penjat al canal Youtube de l’Ajuntament amb accés directe des de la pàgina web municipal o amb el nom ajsantammonjos.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: