Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament contracta 28 persones en plans d’ocupació dins del projecte Millorem Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca, en el marc de la convocatòria destinada a la contractació de persones aturades que hagin exhaurit la prestació per desocupació o el subsidi d’atur, està desenvolupant plans d’ocupació locals, finançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el mateix Ajuntament.

<br />Divendres passat, la regidora de Foment de l’Ocupació Maria Josep Tuyà, va donar la benvinguda a les 28 persones contractades en un acte celebrat al Saló de Sessions de la Casa de la Vila i els va encoratjar a aprofitar bé la contractació per adquirir unes habilitats que els ajudin a trobar feina en el futur. Aquestes persones treballaran en el marc d’un projecte general anomenat Millorem Vilafranca perquè, des de diverses vessants, ja sigui com a agents cívics o rehabilitant edificis, estan contribuint a la millora de la vila.
L’objectiu dels plans passa per proporcionar oportunitats d’ocupació a persones que estan en situació d’atur i tenen dificultats per accedir a un lloc de treball al mercat ordinari. Les persones beneficiades per aquests plans també reben formació personalitzada. Aquesta formació inclou la recerca activa de feina.

Les diferents accions del projecte Millorem Vilafranca estan adscrites a diversos departaments de l’ajuntament, com el Centre Àgora, on per exemple es treballa en el projecte de la futura escola universitària del vi, o el Servei de Participació Ciutadana. I, com a novetat d’aquest any, hi participa l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. La Sònia, el Pedro i l’Elisabeth tenen perfils molt diferents i ara estan en un pla d’ocupació.

El dia 30 de desembre passat es van iniciar els 28 contractes previstos per un període de 6 mesos i amb una jornada parcial del 70%. Les persones beneficiàries rebran un mínim de 30 hores de formació transversal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: