Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La formació de música tradicional Filibusters celebra els seus nou anys d’existència

Els Filibusters han complert nou anys de vida i ho han volgut celebrar envoltats dels seus amics. Aquest dissabte i en el marc de les festes de Sant Raimon, la formació de música tradicional vilafranquina va organitzar una cercavila amb la participació dels Pastorets de Sitges, els Panderos i les Panderetes de Vilafranca, els Bastoners de Berga i els Bastoners de Lleida.

La cercavila transcorria pels carrers del centre de Vilafranca. El Marcel Martínez és un dels cinc integrants dels Filibusters.
 

A banda de la participació dels diferents balls que acompanyaven els Filibusters, el grup també va convidar altres músics, com els Bufalodre de Valls o els Xeremiers Pau i Càndid. Aquests últims venien expressament de Mallorca per oferir el seu repertori.

El novè aniversari dels Filibusters va continuar després de la cercavila amb un sopar i, finalment, amb un concert en el qual també hi va participar un conjunt de Solsona anomenat Les Absentes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: