Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP demana que s’investiguin els comptes del Consorci Sociosanitari de Vilafranca

La CUP va demanar la retirada d’un punt del ple que tractava sobre aquest organisme.

Una estona abans de la celebració del ple municipal els dos regidors de la Candidatura d’Unitat Popular, Xavier Navarro i Llorenç Casanova, van convocar als mitjans de comunicació per donar a conèixer el fet que, segons publicava el diari El País el passat mes de gener, la fiscalia anticorrupció està investigant al president del Consorci Sociosanitari de Vilafranca, Ramon Bagó, per presumpte incompatibilitat de càrrecs en empreses públiques i privades, donat el cas que és també president del holding d’empreses Serhs, que entre d’altres ofereixen serveis de càtering.<br />Justament el ple de l’ajuntament havia de portar a aprovació una modificació dels estatuts del Consorci Sociosanitari de Vilafranca, que entre d’altres aspectes facilitaria que no haguessin de passar a concurs públic determinats encàrrecs o feines del consorci. Davant d’aquesta situació des de la CUP van demanar que es retirés de l’ordre del dia aquest punt del ple. També demanen que s’investiguin els comptes dels darrers anys de Consorci Sociosanitari de Vilafranca, i recorden que Ramon Bagó va ser alcalde de Calella per CiU, i també havia estat director general de Turisme.  L’equip de govern va demanar que es respecti la presumpció d’innocència, i davant la demanda de més aclariments respecte a la modificació dels estatuts del Consorci es va optar per retirar el punt del debat i plantejar una reunió amb els seus responsables perquè s’aclareixin els dubtes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: